Har du overvejet at skifte dine gamle vinduer ud?

Flere og flere står overfor beslutningen om nye vinduer. Hos Baunsgaard Byg står jeg klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, uanset om du er en privat husstand eller en virksomhed. Med en udskiftning af vinduer kan du forbedre energieffektiviteten, øge ejendomsværdien og give dit hjem eller din arbejdsplads et nyt æstetisk præg. Med mig ved din side får du en erfaren partner, der garanterer høj kvalitet og effektiv service. Jeg monterer vinduer i blandt andet Viborg, Skive, Kjellerup og omegn.

Hvorfor vælge mig til din udskiftning af vinduer?

At skifte vinduer i din bolig kan have en lang række fordele. Moderne vinduer er ofte mere energieffektive end ældre vinduer. De hjælper med at holde varmen inden om vinteren og ude om sommeren, hvilket kan resultere i lavere varmeregninger. En udskiftning af vinduer kan altså på lang sigt betale sig selv hjem. Derudover er nye vinduer med til at forny din boligs æstetik og kræver mindre vedligeholdelse.

Hos Baungaard Byg forstår jeg vigtigheden af et godt udført arbejde, der ser godt ud og fungerer perfekt. Med mig får du en partner, der respekterer aftaler, gør processerne gennemsigtige, og som du altid kan stole på. Jeg kender også til bekymringerne ved at skulle udskifte vinduer. Hvordan sikrer man, at arbejdet bliver gjort korrekt første gang? Hvordan sikrer man værdi for pengene? Med min ekspertise og forpligtelse kan du føle dig sikker.

Klar til at energioptimere dit hjem? Kontakt mig i dag

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og lad os sammen finde den perfekte løsning for dig. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Kontakt ​Baunsgaard Byg

CVR: 43784404​

Søvsøvej 13, 8800 Viborg

​​

Tlf.: 27 51 98 17

E-mail: info@baunsgaard-byg.dk

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Bliv ringet op​

​Har du brug for hjælp til dit tømrerprojekt? Jeg står altid klar! Skriv dit navn og nummer og jeg ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt